OBEDOVÉ MENU pre týždeň
25.02. 2019 – 01.03. 2019
Pondelok:
Polievka: Rascová s vajcom
Hlavné jedlo: Hovädzie na korení a cesnaku, cestovina, uhorka
Utorok:
Polievka: Zeleninová
Hlavné jedlo: Pečené mäso, paprikovo-smotanová omáčka, knedľa
Streda:
Polievka: Držková, pečivo
Hlavné jedlo: Zemiakové knedle plnené údeným mäsom, kapusta
Štvrtok:
Polievka: Vývar s rezancami a pečeňovými knedličkami
Hlavné jedlo: Zapečený rezeň, ryža, uhorka
Piatok:
Polievka: Hrachová, pečivo
Hlavné jedlo 1.: Syrový špíz, zemiaky, tatárska omáčka
2.: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom
Cena menu: mäsové 3,45 €, múčne 2,99 €
Výdaj obedov denne od 11.00 hod.
Hmotnosť: mäso surový stav 150 g, príloha 200 g